Så här kan en behandling gå till

Du tänker på ditt problem och på hur starkt obehag det skapar hos dig – därefter kan behandlingen starta.

Man pressar lätt med fingertopparna på ändpunkterna på utvalda energibanor. Inom loppet av några minuter upplever de flesta en betydlig lindring av obehagligt-känslorna.  Antal behandlingar är individuellt. Vissa personer behöver fler behandlingar och då rekommenderar vi att man lär sig att behandla sig själv hemma (genom några extra konsultationer eller via våra gruppsjälvhjälpskurser). EFT/TFT brukar fungerar på de flesta typerna av både fysiska och psykiska problem. Metoden är snabb, smärtfri och utan biverkningar.

EFT-Tapping-Points

Med lätta fingerknackningar på olika punkter på kroppen kan vi få direktkontakt med våra känslor, tankar, lagrade minnen och upplevelser – som alla är energi och har sina egna vibrationer/frekvenser. Vi visualiserar, vi suddar bort och lägger till – gamla trista minnen, föreställningar, destruktiva förhållningssätt och känslor du inte längre vill ha kvar, som smärta, stress, sorg och ilska mm. Känslorna av obehag neutraliseras, och man kan inte längre känna ”det hemska” på samma sätt som tidigare.

 

FRÅGOR ATT STÄLLA SIG

Tänker/ältar jag för mycket? Vill jag lära mig hur man får tyst på de irrande tankarna? Vill jag få lugn och ro i sinnet?

Har jag smärtsamma minnen? Vill jag bli av med smärtan? Vill jag minnas det som känns bra?

Är jag orolig för framtiden? Vill jag leva mer i nuet? Vill jag slippa känna oro?

Gör jag fel saker – fastän jag vet att det inte är rätt för mig, och kanske till och med ohälsosamt? Vill jag sluta använda destruktiva mönster och beteenden? Vill jag att det jag gör känns bra, enkelt och rätt?

Överreagerar jag ofta – och går i försvar, flykt, attack, drama eller in i en offerroll? Vill jag ha slut på överreaktioner? Vill jag känna mig neutral?

Kämpar jag i ett krig som inte kan vinnas? Oftast pågår ju de värsta krigen inom oss själva. Vill jag sluta fred och få ro? Vill jag ha rätt eller vill jag vara lycklig?

Har jag ont i kroppen? Vill jag lära mig en fantastisk smärtlindringsmetod?

Känner jag mig inte lycklig? Vad gör mig lycklig? Vilka är mina behov? Vad står i vägen för min lycka – vad ska till för att få en förändring till det bättre?

Det handlar INTE om att du ska förändra dig – utan att du återigen ska bli den som är DU – lugn, glad, bekymmersfri och lycklig.

Låter det konstigt eller för bra för att vara sant? Vi lämnar 100% garanti, så varför inte testa? Vad har du att förlora?

100% garanti

100% kvalitetsgaranti = om det inte sker någon mätbar förbättring då betalar du inget för konsultationen.

EMENTE = Emotionella Energitekniker – samlingsnamnet för ett antal olika framgångsrika metoder såsom TFT (Tankefältterapi), EFT (Emotional Freedom Techniques), Neurotapping, Mindfulness Tapping, NLP, Frekvensterapi, Energiterapi, KBT, Energipsykologi, Mental akupressur,  Ögonrörelser, Andningsteknik, Samtal, Rätt kost och Tarmhälsa samt motion etc.

Garanti på behandlingen

Alla certifierade TFT-pedagoger ger en full garanti – ingen förändring = ingen kostnad.

Vi föreslår alltid en behandlingsomgång bestående av 5 klocktimmar fördelat på upp till 5 tillfällen. Den första behandlingen kan vara 1,5 timme. Då får du veta vad en TFT-behandling går ut på och hur den går till. Du får berätta om dig själv och ditt/dina problem innan vi sätter igång med behandlingen. I samband med den första behandlingen märker du/och eller den som behandlar dig om TFT-behandlingen fungerar för dig.

Om vi efter den första timmen kan konstatera att TFT inte hjälper dig och du därför inte önskar fortsätta, då får du pengarna tillbaka!

Att pröva TFT hos en utbildad Tankefält-pedagog är riskfritt och om du inte vill fortsätta behandlingen är du bara en erfarenhet rikare och inte fattigare på pengar.