Cancer är kroppens naturliga reaktion på att något är fel

Cancer är kroppens naturliga reaktion på att något är fel. Cancer bör inte avlivas med gifter som förstör kroppen. utan genom att  bygga upp immunförsvaret med naturens egna mediciner och ett hälsosamt liv med massor av luft, vatten och rörelse. Att kurera cancer med kemoterapi är mot naturens ordning, säger doktor Carsten Vagn-Hansen .
Carsten och Joan Vagn-Hansen bor i en fin båt utanför Vejle. Här försöker dom leva hälsosamt och positivt giftfritt. Och doktorn svarade förra året 2500 meddelanden om hälsa.

Även han har bestämt att han inte kommer att ha kemoterapi om han skulle få cancer.
– Under inga omständigheter, säger han.
– Cytostatika utvecklades eftersom man upptäckte att senapsgas (används vid biologisk krigföring) kunde slå sönder cancerceller. Och efter detta har man funnit flera gifter som kan döda cancerceller.
Om man försöker ge precis tillräckligt gift som dödar cancerceller utan att det slår sönder de andra celler till döds. Det är fruktansvärt svårt. Det ska inte mycket till för att också patienterna slås sönder till döds.

Krävs med cellgifter?

– Är det inte nödvändigt att ge kemoterapi?
– Det är lite svårt att säga. I några få, speciellt ond cancer, har kemoterapi en utmärkt effekt. När testikelcancer hos män och genom en särskild blankett där kvinnor Placenta urartar till en cancertumör, den av människan skapade en inverkan. Och med leukemi-drabbade barn har också en mycket god effekt, medger radio läkare, men tillägger:
– I de flesta fall är det en helt onaturligt och fel sätt att bekämpa cancer.

Ett fåtal överlever tack vare cellgifter

– Finns det några siffror på hur väl kemoterapi fungerar?
– Ja, vi läkare anser normala patienter som friska om de har överlevt fem år efter cancerbehandling. (Det passar inte helt för att cancern kan komma tillbaka.). Men om vi tar 5-årsregeln, då är det bara mellan 1 ½ och 2 procent. av dem som fick kemoterapi som är vid liv fem år efter det?
Det är mycket få. Och jag är övertygad om att om man använde de mer naturliga metoder och stärkte folks immunförsvar och egen cancer-fighting mekanismer så skulle de komma att leva längre. Det skulle vara mer än  1 ½ -2 procent.

 

Läkarnas impotens

– Det låter otroligt när man tänker på hur mycket kemoterapi används idag?
– Ja, det är otroligt att just håller på att ge cellgifter. Jag tror att det är en sorts impotens hos läkarna? I kombina-tion med girighet hos läkemedelsindustrin. De har tjänat massa pengar på det här. Därav beteckningen av en ”Cancer-maffia” inom läkemedelsindustrin som vill sälja sina giftiga ämnen, och läkare som vill ha pengar till forskning. Men om vi tittar på resultaten av cancerforskningen – dom är små, vad har kommit ut av det?

Nixons krig mot cancer

– President Nixon förklarade många år sedan krig mot cancer och investerade många miljoner i cancerforskning. Men trots alla ansträngningar,  finns det fortfarande fler som får cancer, och fler människor dör. Även om det finns lite mer att leva lite längre, eftersom behandlingen har förfinats.

 

Explosiv ökning sedan andra världskriget

– Under Andra världskriget var det endast 1 ½ -2 procent. av danskarna som dog av cancer. Det var en sällsynt sjukdom som läkarna gick samman för att se de få fall fanns.
Numera dör 1/3 av danskarna i cancer. Det är den ledande dödsorsaken. (Hjärtsjukdomar har minskat eftersom folk äter hälsosammare och få mer motion.)

– Eftersom uppfinningen av cigaretter, det vita sockret och margarin, började folk på allvar att dö av cancer och blodproppar?
Det var ungefär samtidigt i början av 1900 som man började att använda konstgjorda, kemiska droger. På den tiden folk började med konstgjorda färger och smaker i maten. Och det var då cancern exploderade.

 

Vad är cancer?

– Cancerceller är i själva verket svaga celler, vilka har försvagats och förändras till följd av brist på syre och näringsämnen. Istället lever de av slaggprodukter och socker. Dåliga förhållanden kan medföra att våra celler för att förändra DNA och förvandlas till cancerceller.
Självfallet, om läkaren Andreas Morritz som skrev boken? Cancer är inte en sjukdom. Det är en överlevnads- mekanism. (Publishers Hovedland).
När våra celler är slitna riktas dom att döda sig själv. De ändras regelbundet. De tornar upp sig och bli cancero-gena knölar.
Också hjärnceller kan angripas om de inte används, men vi kan bilda nya celler om vi behöver dem. Man trodde inte innan, men vi kan.
Människan är verkligen en fantastisk varelse. Vi är som ett cell -. Cellerna är självständiga men samverkar.

 

Naturlig behandling förbättrar överlevnaden

– Hur kan du behandla cancersjukdomar utan att använda cellgifter?
– I tusentals år har de använt naturresurserna i medicinsk behandling. Det var endast ca. 100 år sedan, gick det över till nästan uteslutande använda konstgjorda syntetiska droger.

– Ger det naturliga större chanser att överleva?

– Ja, det anser jag. Men problemet är att cancerforskningen har inte investerat mycket i vad naturläkemedel kan göra. En forskare ser bara i vad som gör pengar. Det är de syntetiska drogerna.  Det finns faktiskt en del forskning som tyder på att dessa bär och andra hälsosamma livsmedel kan både döda cancerceller och förhindra bildandet av blodkärl i tumören. Utan blod, utan näring, växer tumören inte. Men forskningen är inte mycket i. Å andra sidan använder miljoner på forskning och utveckling av kemiska ämnen som kan vara samma.

 

Inte ett patent på naturen

– Men varför skulle medicinalindsutrien inte vara intresserad av att forska naturläkemedel?
– Därför att du inte kan få patent på naturresurserna. Jordgubbar är sådana exploderar med läkemedel som motverkar cancer. Men det är svårt att dra ämnen utom jordgubbar och sälja det till folk. Det finns inga pengar i. Istället försöker de göra en kemisk imitation, eftersom de kan vara patenterad och servera.
Men det är också en dålig idé att välja ett ämne ur jordgubbarna. För naturen är så märkligt sammansatt att i t.ex. jordgubbar? Förutom substans som hindrar ny-bildningen av blodkärl. Även andra ämnen som hindrar biverkningar, förklarar Carsten Vagn-Hansen.

 

Alltför koncentrerad ämnen

– Under många år har det varit i de medicinska koncentrerade ämnen. Om en liten mängd av en substans har effekt, tror jag att det är uppenbart att 1000 gånger så mycket av drogen fungerar 1.000 gånger också. Därför, idag några stora mängder narkotika, ökar branschens intäkter, men orsakar också en rad biverkningar.
exempel när började med penicillin, gav bara 200 milligram, i dag ger vi minst en miljon. Vilket också därför att bakterierna har blivit resistenta. När det inte fungerade längre, ökade du bara beloppet.
Numera finns sjukhus bakterier som vi inte har några medel mot. Det är resultatet av missbruket.

 

Cancer Läkare kommer inte ens att människan

– Men du är den enda läkaren som känner till dessa saker om cancer?
– Nej, det har bara gjort en undersökning av cancer läkarna visar att 3 av 4 inte ens vill kemoterapi om de får cancer. – Varför ge det till patienter? – maktlöshet. De är medkännande och vill göra något. Men i vissa fall bättre bör inte. Det är svårt när människor lider av en dödlig sjukdom. Dödsångest är så stor att människor gripa efter ett halmstrå. När läkaren säger, ”Det är begränsad i vad vi kan göra, men vi kan försöka kemoterapi? Så säger patienten: Haps. – Vad ska läkarna göra? – de bara kan säga att det finns faktiskt många andra alternativ.Cytostatika kan ge patienten mer tid, men det kan också riskera att ta ett tag.

 

Missing forskning

– Hur stor är chansen till överlevnad för människor som verkar vara att få kemoterapi?
– Att vi saknar forskning i. Men det är tydligen helt utan intresse för läkare, för det kommer att komma i vägen för hela deras behandling. – Men finns det ett naturläkemedel kan du föreslå? – Det finns många, men cancer är inte en utan många sjukdomar. Den gemensamma risk för cancer är att det inte finns någon kontroll på cellerna, så att de fortsätter att dela, och det lossnar och går runt kroppen.

Hitta orsaken

– Vad vi bör ställa är varför denna man har cancer. Kan vi ta bort den interna orsaken? Till exempel, sluta röka. Till exempel, se till att kroppen har alla de ämnen som den behöver i kampen mot sjukdomen.
Det handlar om hälsosam kost, att du har tillräckligt av alla vitaminer, mineraler, aminosyror och om du har de rätta socker i kroppen. Det är friska, komplexa sockerarter, som är så stärker immunförsvaret. – Vilken typ av socker är det här? – Det finns åtta typer av socker. En är glukos, dextros, eftersom vi har gott om. Det är faktiskt orsaka cancer, eftersom cancerceller älskar socker. Därför bör du undvika för mycket av den typ av socker.

Svampar och häst piller

– Men det finns en annan sort, glukosamin, som idag är mest känd som en häst piller. Det gav den till personer med artros. Det finns också andra som galaktos, etc. Och dessa sockerarter som finns i synnerhet . på svampar
i Kina och Japan använder för mycket svamp för att bekämpa cancer, och du vet att de har en stor effekt på immunförsvaret, så du har mycket starkare i kampen mot cancer. – gör det pads, som finns i Danmark? – Ja, till och med svamp verk. Men bäst är de som kommer från öst. Vi vet alldeles för lite om dem och läkarna lär dessvärre ingenting om de naturliga läkemedel under sin utbildning.

Syre, vatten och motion

– Det är också mycket viktigt att erhålla antalet celler tillräckligt med syre. Till exempel genom motion. Du kör inte ett maraton? det är mer skadligt för immunsystemet. Men du måste flytta, så det blir kretsar i kroppen.
, vi måste också se till att det kommer att rinna från lymfkärl, så de slaggprodukter som kommer bort från cellerna. Då cellerna inte bada inte i avfallet, men få näring och syre.
Om du sitter mycket stilla, lymfan stapla upp runt cellerna. Detta är varför motion är så viktigt.

 

Undvik toxiner

– Vi är av förgiftning både vår luft, våra vatten och kost.
Numera lägga till så mycket som få kosten att smaka bättre, ser mer tilltalande och lättare att arbeta med. Men vissa av dessa är skadliga för oss. Därför är det bättre att laga mat från grunden och bara ibland äta något färdigt.
Det är viktigt med rätt grönsaker, frukt och kött -. företrädesvis ekologisk och biodynamisk
används i Danmark cirka 100.000 olika kemikalier på arbetsplatsen. Och det finns ett par tusen av dem som du vet kan orsaka cancer. Resten du använder precis. Och det är väldigt svårt att få förbjudna kemikalier. För den kemiska industrin är också mycket kraftfulla och? Muta? folket i Bryssel för att få tillstånd, kommer det regelbundet avslöjas.
Vi saknar lagstiftning för att förhindra den kemiska belastningen på miljön.

Kosmetika är farliga

– Om en kvinna smörjer någon kosmetika på huden, går den direkt in i blodet. En timme senare, kan du spåra det i urinen.
Tänk på hur många olyckor som det gör på vägen. Titta på en vanlig flaska parfym som du köper på flygplatsen för din fru. Det finns 20-30 konstiga ämnen. Allt det där är också cancerframkallande.
Så om kvinnor använder kosmetika, måste det vara ekologiskt och naturligt, vilket är inte alls lika skadligt.

– Och vad hårfärg?

– Detta vet också, att det ökar risken för cancer. Den är fylld med konstgjorda kemiska ämnen på detta sätt vi kommer in i kroppen. Och de hör det inte hemma där.

Flytta!

– Och många av dessa problem har kommit igenom det senaste århundradet?
– Ja, eftersom det har varit massor av pengar att tjäna. Och eftersom livet i vissa avseenden har blivit lättare för köpare. Men man bör känna till riskerna, så att du kan aktivt ta ställning till det. 
– Till exempel är alla de människor som inte bryr sig flytta, att veta att det ökar risken för att de kan få cancer. Förutom problem med muskler, leder, etc.
Vad som inte används, blir den torr. Det är, brosket blir dåligt, kommer det inte att byggas om, och som kommer inflammatoriska förändringar. Och så får artros. Vad gör du? Sedan kan du gå till doktorn och få artrit tabletter? vilket också ökar risken för cancer eftersom de förstör vårt matsmältningssystem, och de är också dåligt för hjärtat, levern och immunförsvaret.

 

Om du har cancer

– Så vi kan göra en hel del för att inte få cancer. Men om du nu har det, vad kan du göra? Finns det något som, till exempel, kan ta kinesiska malarialäkemedel mot det?
– Ja, har Artemisia visats ha effekt på sådana leukemi. Det är bara en av de otaliga naturliga ämnen som reagerar. Men det är viktigt att hålla den kombination av substanser som det ligger i. Naturen har? om jag får säga så? en intelligens som gör drogerna passar ihop, liksom cellerna i vår kropp fungerar tillsammans. Växterna innehåller ofta ämnen som kan skydda dem mot deras? Enemies?. Det är bra, det är de orden.

Stärka immunförsvaret

– Men det finns ingen patentombud som gör det allt?
– Nej, är det viktigt att upprätthålla immunförsvaret. Om vi har en frisk tarm, då det kommer att stoppa giftet som kommer in. Men du har en läckande tarm, vilket du kan få genom att äta mycket socker, vitt bröd, kex och kakor, så går giftet rakt in i blodet.
Margarin är dåliga fetter som vi får för många, i motsats till den hälsosamma fetter i fisk, mandel och olivolja, etc. Sjukdomen ger enkel inflammation, och det ökar också risken för cancer. Allt fett behandlad, blir värre. Smör är okej om korna har levt med klöver och hö och örter i fältet. Men smör kommer från kor som utfodrats med sojamjöl och spannmål, är inte så bra. Ekologiskt smör är en perfekt fett. Men den hårda Arla smör som de måste hälla olja för att bli kladdig, är det inte så bra. De kallar det Kærgården, men det bör kallas kyrkogård, jokertecken Carsten Vagn Hansen.
– Det ska inte steka fett så hårt att det ryker. Så det kommer att förstöras. De flesta oljor kan inte stå för att laga mat för en lång tid? men kokosolja tål lång stekning.

 

Undvik sur kropp

– Syra / bas-balansen i kroppen är också viktigt. Cancerceller älskar att vara i en sur kropp. Där de trivs. Men de dör i en alkalisk kroppen.
En sur kropp får du genom att äta massor av kött, socker och fett. En alkalisk kropp får du genom att äta mycket grönsaker, frukt och bikarbonat med lönnsirap.
Det har varit känt i många år.
En äldre kvinna skrev till mig att hon tre gånger hade botat sig själv av cancer genom att göra mycket grundläggande. Genom att äta rätt för en lång tid. Hon skulle inte gå i graven innan hon gav henne kunskap. Så hon skickade mig ett brev och cancer Association Tidslerne.Rubriken var:? Rhododendron och cancerceller har gemensamt, de kan bara växa i sur botten?.

 

Adventister vet vad som krävs för att

– Så om du får cancer, så det är viktigt att göra så många av dessa saker som möjligt. Prata inte bara med läkare, men också prata med en kunnig närings terapeut.
adventister också gun-kunnig när det gäller kost. De vet vad som krävs. De lever de tio år längre än andra, visar studier.
Vissa näringsexperter går bara upp i vad som är? vetenskapligt bevisat ”. Och det är inte så mycket av vad jag pratar om, det är. Eftersom det finns inga pengar i det.
Pharmaceuticals sitter tungt på medicinska tidskrifter. Här blir det inga artiklar om naturläkemedel. Du hittar dessa i tidskrifter av biologi och biokemi, växtkemi.
USA har en hög vetenskaplig tidskrift Journal of kinesisk medicin. Men den läser läkarna. De är hjärntvättade till universitetet, bör det vara evidensbaserat, vetenskapligt, och vad jag vet.

Till bedrägerier

– Många av dessa studier är i manipulerade faktum. Du kan få något bevisat, om du har tillräckligt med pengar. Regelbundet avslöjas också rent bedrägeri.
Nordic Cochrane Centre har meddelat att den högsta är 8 procent. av medicinsk forskning, är som att lita på. Och Lancet, vilket är ännu mer erkänd, har meddelat att endast en procent, kan du lita på. Det är så ruttet systemet, så du tror att det är en lögn.

– Det är starka åsikter???

– Jo, men jag menar det, säger Carsten Vagn Hansen.

Idealist

Han är nu pensionerad som aktiv läkare. Men han fortsätter att informera patienterna om hälsa. Han har skrivit flera böcker, är det mest relevanta i sammanhanget: Vad är fel med dig i landet? som publicerades av Hovedland under 2011. 
På hans hemsida radiodoktoren.dk kan läsa massor av djupgående artiklar om vad som hjälper för vad. 
, kan han inte klarar av att ta patienterna personligen, men erbjuder sig att ge råd via e-post.Förra året svarade han 2500 mail. Här ger han dig råd om hur du på naturlig väg kan bli bättre och kanske bota en sjukdom utan några konstgjorda mediciner och biverkningar.

 

Originalreportaget på danska

Radiodoktoren Carsten Vagn-Hansen advarer imod kemo-behandling

Kræft er kroppens naturlige reaktion på, at noget er galt. Kræft bør ikke slås ihjel med giftstoffer, som ødelægger kroppen, med ved at
genopbygge immunforsvaret med naturens egne lægemidler og et sundt liv med rigeligt med luft, vand og bevægelse.- At give kræftramte kemoterapi er imod naturens orden, siger læge Carsten Vagn-Hansen.

Carsten og Joan Vagn-Hansen bor dejligt i Skibet uden for Vejle. Her forsøger de at leve sundt og positivt uden giftstoffer. Og lægen svarede sidste år på 2500 mails om sundhed.

Selv har han besluttet, at han ikke vil have kemobehandling, hvis han skulle få kræft.
– Under ingen omstændigheder, fastslår han.
– Kemoterapi blev udviklet, fordi man opdagede, at sennepsgas (brugt i biologisk krigsførelse) slog kræftceller ihjel. Og ud fra det har man fundet flere gifte, som kan slå kræftceller ihjel.
Man prøver så at give lige præcis så meget gift, at det slår kræftcellerne ihjel, uden at det slår de andre celler ihjel. Det er forfærdelig svært. Der skal ikke meget til, før man også slår patienterne ihjel.

Nødvendigt med kemo?

– Er det da slet ikke nødvendigt at give kemoterapi?
– Det er lidt svært at sige. På nogle få, specielt ondskabsfulde kræftformer, har kemoterapi en udmærket virkning. Ved testikelkræft hos mænd og ved en speciel form, hvor kvinders moderkage degenereres til en kræftsvulst, har kemo en virkning. Og ved leukemi-ramte børn har man også en udmærket virkning, indrømmer radiolægen, men tilføjer:
– I langt de fleste tilfælde er det en helt unaturlig og forkert måde at bekæmpe kræft på.

Kun få overlever på grund af kemo

– Er der tal for, hvor godt kemoterapien virker?
– Ja, vi læger betragter normalt patienter som raske, hvis de har overlevet fem år efter kræft-behandlingen. (Det passer nu ikke helt, for kræften kan godt komme tilbage.) Men hvis vi tager 5-års-reglen, så er det kun mellem 1½ og 2 pct. af dem, der har fået kemoterapi, der er i live fem år efter…
Det er meget få. Og jeg føler mig overbevist om, at hvis man brugte de mere naturlige metoder og styrkede folks immunforsvar og egne kræftbekæmpende mekanismer, så ville de komme til at leve længere. Der ville være flere end 1½-2 pct.

Lægernes afmagt

– Det lyder jo helt utroligt, når man tænker på, hvor meget kemo-terapi bruges idag?
– Ja, det er utroligt, at man bare bliver ved med at give kemo. Jeg tror, det er en slags afmagt fra lægerne side – kombineret med grådighed fra medicinalindustriens side. De har jo tjent tykt på det her. Man taler ligefrem om en ”kræft-mafia” af medicinalindustrien, der gerne vil sælge deres giftige stoffer, og læger, der gerne vil have penge til forskning. Men hvis vi ser på resultaterne af kræft-forskningen, så er det småt, hvad der er kommet ud af den.

Nixons krig mod kræft

– Præsident Nixon erklærede for mange år siden krig imod kræften og investerede mange millioner i kræft-forskningen. Men på trods af al indsatsen er der er stadig flere, der får kræft, og flere, der dør. Der er ganske vist lidt flere, der lever lidt længere, fordi behandlingen er blevet forfinet.

Eksploderet siden 1. verdenskrig

– I tiden før 1. verdenskrig var der kun 1½-2 pct. af danskerne, der døde af kræft. Det var så sjælden en sygdom, at lægerne tog hen til hinanden for at se de få tilfælde, der var.
I dag dør 1/3 af danskerne af kræft. Det er den hyppigste dødsårsag. (Hjertesygdommene er faldet, fordi folk spiser sundere og får mere motion.)
– Da man opfandt cigaretterne, det hvide sukker og margarinen, begyndte folk for alvor at dø af kræft og blodpropper…
Det var nogenlunde samtidigt – i begyndelsen af 1900-tallet – at man begyndte at bruge kunstigt fremstillede, kemiske lægemidler. Dengang begyndte man også med kunstige farvestoffer og smagsstoffer i maden. Og så eksploderede det.

Hvad er kræft?

– Kræftceller er i virkeligheden svage celler, som er blevet svækket og ændret på grund af mangel på ilt og næringsstoffer. I stedet lever de af affaldsstoffer og sukker. Dårlige omstændigheder kan få vores celler til at ændre dna og bliver til kræftceller.
Det siger naturlægen Andreas Morritz, som har skrevet bogen: ”Kræft er ikke nogen sygdom. Det er en overlevelsesmekanisme.” (Forlaget Hovedland).
Når vores celler er slidt, så er de ”instrueret” i at slå sig selv ihjel. De bliver udskiftet regelmæssigt, men det kan disse kræftceller ikke. De hober sig op og bliver til kræftknuder.
Også hjerneceller går til, hvis de ikke bruges, men vi kan danne nye celler, hvis vi får brug for dem. Det troede man ikke før, men det kan vi.
Mennesket er jo et fantastisk væsen. Vi er som et celle-kollektiv. Cellerne er selvstændige, men samarbejder.

Naturlig behandling giver bedre overlevelse

– Hvordan kan man så behandle kræft-sygdomme uden at bruge kemo-terapi?
– I tusindvis af år har man brugt de naturlige midler i lægebehandlingen. Det var først for ca. 100 år siden, at man gik over til næsten udelukkende at bruge kunstige syntetiske lægemidler.
– Giver de naturlige midler større overlevelseschancer?
– Ja, det mener jeg. Men problemet er, at kræft-forskningen ikke har investeret ret meget i, hvad naturlige midler kan gøre. Man forsker kun i det, der giver penge. Dvs. de syntetiske stoffer.
– Der er faktisk en del forskning, der peger på, at fx bær og andre sunde fødemidler både kan dræbe kræftceller og forhindre dannelsen af blodkar i kræftsvulsten. Uden blod, uden næring, kan kræftsvulsten nemlig ikke vokse.
Men det forskes der ikke ret meget i. Til gengæld bruges der millioner på at forske i og udvikle kemiske stoffer, som kan det samme.

Ikke patent på natur

– Men hvorfor skulle medicinalindsutrien ikke være interesseret i at forske i de naturlige midler?
– Fordi man ikke kan få patent på naturmidler. Jordbær er fx smækfyldt med stoffer, der modvirker kræft. Men det er besværligt at trække stofferne ud af jordbær og sælge det til folk. Det er der ingen penge i. I stedet forsøger de at lave en kemisk efterligning, som de kan få patent på og tjene på.
Men det er også en dårlig idé at pille ét stof ud af jordbærene. For naturen er så forunderligt sammensat, at der i fx jordbær – udover stoffet som forhindrer nydannelsen af blodkar – OGSÅ findes andre stoffer, som forhindrer bivirkninger, forklarer Carsten Vagn-Hansen.

Alt for koncentreret

– I mange år har man i lægeverdenen koncentreret stofferne. Hvis en lille smule af et stof har en virkning, så tror man åbenbart, at 1000 gange så meget af stoffet virker 1000 gange så godt. Derfor giver man i dag nogle enorme mængder af lægemidler, hvilket øger industriens indtjening, men også medfører en række bivirkninger.
Da man fx begyndte med penicillin, gav man kun 200 milligram, i dag giver vi som minimum en million. Hvilket også skyldes, at bakterierne er blevet resistente. Når det ikke virkede mere, forøgede man bare mængden.
I dag findes der hospitals-bakterier, som man ikke har noget middel imod. Det er resultatet af det misbrug.

Kræftlæger vil ikke selv have kemo

– Men er du den eneste læge, der véd disse ting om kræft?
– Nej, der er lige lavet en undersøgelse af kræft-læger, som viser, at 3 ud af 4 ikke selv vil have kemoterapi, hvis de får cancer.
– Hvorfor giver de det så til patienterne?
– Magtesløshed. De er medfølende og vil gerne gøre noget. Men i nogle tilfælde skulle de hellere lade være. Det er svært, når folk lider af en dødelig sygdom. Dødsangsten er så stor, at folk griber efter et halmstrå. Når lægen så siger: Det er begrænset, hvad vi kan gøre, men vi kunne jo prøve kemoterapi… Så siger patienten: Haps.
– Hvad skulle lægerne gøre?
– De kunne jo fortælle, at der faktisk er mange andre muligheder. Kemoterapi kan måske skaffe den syge mere tid, men det kan også risikere at tage noget tid.

Mangler forskning

– Hvordan er overlevelseschancerne for mennesker, der lader være med at få kemoterapi?
– Det mangler vi forskning i. Men dét er åbenbart aldeles uden interesse for lægerne, for det vil komme i vejen for hele deres behandlingssystem.
– Men er der et naturmiddel, du kan foreslå?
– Der er mange, men kræft er ikke én, men mange sygdomme. Det fælles farlige ved kræftsygdomme er, at der ikke er styr på cellerne, så de bliver ved at dele sig, og at de river sig løs og går rundt i kroppen.

Find årsagen

– Dét, vi skal spørge om, er, hvorfor dette menneske har fået kræft. Kan vi fjerne den indre årsag? Fx holde op med at ryge. Fx sikre, at kroppen har alle de stoffer, den skal bruge i kampen mod sygdommen.
Det handler om sund kost, om at man har nok af samtlige vitaminer, mineraler, aminosyrer, og om man har de rigtige sukkerstoffer i kroppen. Der findes sunde, sammensatte sukkerstoffer, som i den grad styrker immunforsvaret.
– Hvad slags sukker er det?
– Der er otte slags sukker. Den ene er glukose, druesukker, som vi får masser af. Den er faktisk årsag til kræft, fordi kræftceller elsker sukker. Derfor skal man undgå for meget af den slags sukker.

Svampe og hestepille

– Men der findes en anden slags, glukosamin, som i dag er mest kendt som hestepillen. Det gav man til folk med slidgigt. Der er også andre, som galaktose, osv. Og disse sukkerstoffer findes bl.a. i svampe.
I Kina og Japan bruger man meget svampe til at bekæmpe kræft, og man véd, at de har en fantastisk virkning på immunsystemet, så man står meget stærkere i kampen mod kræften.
– Er det svampe, som kan fås i Danmark?
– Ja, selv champignon virker. Men de bedste er dem, der kommer fra Østen. Vi ved bare for lidt om dem, og lægerne lærer desværre slet ingenting om de naturlige lægemidler under deres uddannelse.

Ilt, vand og motion

– Det er også meget vigtigt at skaffe cellerne ilt nok. Fx gennem motion. Man behøver ikke løbe maraton – det er nærmere skadeligt for immunforsvaret. Men man skal bevæge sig, så der kommer kredsløb i kroppen.
Vi skal også sørge for, at der kommer afløb fra lymferne, så affaldsstofferne kommer væk fra cellerne. Så cellerne ikke bader i affald, men får næring og ilt.
Hvis du sidder meget stille, vil lymfen hobe sig op omkring cellerne. Derfor er motion så vigtigt.

Undgå giftstofferne

– Vi er jo ved at forgifte både vores luft, vores vand og kost.
I dag tilsættes der så meget, som får kosten til at smage bedre, se mere indbydende ud eller være lettere at arbejde med. Men nogle af disse stoffer skader os. Derfor er det bedre at lave maden fra grunden af og kun engang imellem spise noget færdiglavet.
Det er vigtigt med ordentlig grønt, frugt og kød, – helst økologisk og biodynamisk.
Der bruges i Danmark omkring 100.000 forskellige kemiske stoffer på arbejdspladserne. Og der er et par tusinde af dem, som man véd måske kan give kræft. Resten bruger man bare. Og det er meget svært at få forbudt kemiske stoffer. For den kemiske industri er jo også meget magtfuld og ”bestikker” jo folk i Brussel for at få tilladelser, bliver det jævnligt afsløret.
Vi savner lovgivning, der kan forhindre den kemiske belastning af miljøet.

Kosmetik er farligt

– Hvis en kvinde smører noget kosmetik på huden, går det direkte ind i blodet. En time efter kan man spore det i urinen.
Tænk på, hvor mange ulykker, det laver på vejen. Kig på en almindelig flaske parfume, du køber i lufthavnen til din kone. Der står 20-30 mærkværdige stoffer. Alt det stads er også kræftfremkaldende.
Så hvis kvinder vil bruge kosmetik, så skal det være økologisk og naturligt, som ikke er nær så skadeligt.
– Og hvad med hårfarve?
– Det véd man også, at det øger risikoen for cancer. Det er fyldt med kunstige kemiske stoffer, som vi på den måde får ind i kroppen. Og de hører altså ikke hjemme der.

Bevæg dig!

– Og mange af disse problemer er kommet til gennem det sidste århundrede?
– Ja, fordi der har været masser af penge at tjene. Og fordi livet på nogen måder er gjort lettere for køberne. Men man skal kende risikoen, så man aktivt kan tage stilling til den.
– Fx skal alle de mennesker, der ikke gider røre sig, vide, at det øger risikoen for, at de kan få kræft. Foruden problemer med muskler, led osv.
Det, der ikke bliver brugt, det bliver tørt. Dvs. at brusken bliver dårlig, den bliver ikke genopbygget, og der kommer betændelsesagtige forandringer. Og så får man slidgigt. Hvad gør man så? Så går man til læge og får gigttabletter – som også øger risikoen for cancer, fordi de ødelægger vores fordøjelsessystem, og de er også dårlige for hjertet, leveren og immunsystemet.

Hvis man har kræft

– Så vi kan gøre meget for ikke at få kræft. Men hvis man nu har fået det, hvad kan så gøre? Er der noget med, at man fx kan tage kinesisk malariamedicin imod det?
– Ja, artemisia har vist sig at have en effekt på bl.a. leukemi. Det er blot én af de utallige naturstoffer, som virker. Men det er vigtigt, at man beholder den kombination af stoffer, som det findes i. Naturen har – om jeg så må sige – en intelligens, som gør at stofferne passer sammen, ligesom cellerne i vores krop arbejder sammen. Planterne indeholder ofte stoffer, som kan beskytte dem imod deres ”fjender”. Det er fantastisk, det er det altså.

Styrk immunforsvaret

– Men der er altså ikke noget patentmiddel, som kan det hele?
– Nej, det gælder om at opretholde immunforsvaret. Hvis vi har et sundt tarmsystem, så vil det stoppe den gift, der kommer ind. Men har man en utæt tarm, som man kan få ved at spise masser af sukker, hvidt brød, kiks og kager, så går giften lige ind i blodet.
Margarine er dårlige fedtsyrer, som vi får alt for mange af, i modsætning til de sunde fedtstoffer, der er i fisk, mandler og olivenolie, osv. Den uorden giver let betændelsestilstande, og det øger også risikoen for kræft. Alt fedtstof, der er behandlet, bliver dårligere. Smør er okay, hvis køerne har levet af kløver og hø og urter på marken. Men smør, der kommer fra køer, der er fodret med sojakager og korn, er ikke lige så godt. Økologisk smør er et helt perfekt fedtstof. Men det hårde Arla-smør, som de er nødt til at hælde olie i for at det kan smøres ud, det er ikke så godt. De kalder det Kærgården, men det burde hedde Kirkegården, joker Carsten Vagn Hansen.
– Man må heller ikke stege fedtstoffet så hårdt, at det ryger. Så bliver det ødelagt. De fleste olier kan ikke tåle at stege i længere tid – men kokosolie kan tåle langtids-stegning.

Undgå en sur krop

– Syre/base-balancen i kroppen er også vigtig. Kræft-celler elsker at være i en sur krop. Der trives de. Men de dør i en basisk krop.
En sur krop får du ved at spise masser af kød, sukker og fedt. En basisk krop får du ved at spise masser af grøntsager, frugt og bicarbonater med ahornsirup.
Det har man vidst i mange år.
En ældre dame skrev til mig, at hun tre gange havde kureret sig selv for kræft ved at gøre sig meget basisk. Ved at spise rigtigt i lang tid. Hun ville ikke gå i graven, før hun havde afleveret sin viden. Så hun sendte et brev til mig og kræftforeningen Tidslerne. Overskriften var: “Rododendron og kræftceller har det til fælles; De kan kun vokse på sur bund”.

Adventisterne ved, hvad der skal til

– Så hvis man får kræft, så gælder det om at gøre så mange af disse ting, som muligt. Snak ikke kun med lægen, men snak også med en dygtig ernæringsterapeut.
Adventisterne er også kanon-dygtige, når det gælder ernæring. De ved, hvad der skal til. De lever jo ti år længere end andre, viser undersøgelser.
Nogle af ernærings-eksperterne går kun går op i det, der er ”videnskabeligt bevist”. Og det er der ikke så meget af det, jeg taler om, der er. For der er ikke penge i det.
Medicinalindustrien sidder tungt på lægetidsskrifterne. Her kommer der ikke artikler i om naturmedicin. Man finder oplysningerne i tidsskrifter om biologi og biokemi, plantekemi.
I USA er der et højt videnskabeligt tidsskrift Journal of Chinese Medicine. Men det læser lægerne ikke. De er hjernevasket på universitetet til, at det skal være evidens-baseret, naturvidenskabeligt, og hvad ved jeg.

Der svindles med undersøgelser

– Mange af disse undersøgelser er i virkeligheden manipulerede. Man kan få hvad som helst bevist, hvis man har penge nok. Jævnligt afsløres der også direkte svindel.
Det nordiske Cochrane Centre har offentliggjort, at det højest er 8 pct. af lægevidenskabelig forskning, der er til at stole på. Og Lancet, som er endnu mere anerkendt, har meldt ud, at det kun er én procent, man kan stole på. Det er så råddent det system, så man tror, det er løgn.
– Det er stærke udtalelser…?
– Ja, men jeg mener det, fastslår Carsten Vagn Hansen.

Idealist

Han er nu gået på pension som aktiv læge. Men han fortsætter med at rådgive patienter om sundhed. Han har skrevet flere bøger, hvoraf den mest relevante i denne sammenhæng er: Hvad fejler du i grunden? som udkom på forlaget Hovedland i 2011.
På hans hjemmeside radiodoktoren.dk kan man læse masser af grundige artikler om, hvad der hjælper for hvad.
Han kan ikke overkomme at tage imod patienter personligt, men tilbyder at rådgive via e-mail. Sidste år svarede han på 2.500 mail. Her giver han gerne gode råd om, hvordan man med naturlige midler kan få det bedre og måske kurere en sygdom helt uden kunstig medicin og bivirkninger.

 

4. juli, 27, 2012

Källa: http://udfordringen.dk/2012/07/radiodoktoren-carsten-vagn-hansenadvarer-imod-kemo-behandling/