Kurser

KNACKA DIG FRI – workshop i egenbehandling med hjälp av TFT-Tankefältterapi och EFT-Emotional Freedom Techniques med flera energipsykologiska metoder, såsom NLP, EMDR-ögonrörelser, Andningsövningar, Hypnoterapi, KBT samt Mindfulness

Vad jag funnit så finns det ingen ”quick-fix” som man kan köpa – där någon annan förväntas läka våra inre sår eller ändra våra eventuella destruktiva mönster.

Nej, vi måste själva ta ansvar och agera för att må bättre. Inte heller en trasig barndom kan vi förvänta oss att någon annan ska läka för oss eller att vi ska kunna kräva upprättelse för att vi blev orättvist behandlade. Såväl glädje som sorg, liv som död, är en del av livet – och kan vi inte lära oss att förhålla oss till dessa kan vi ej heller njuta av livet fullt ut. Hur hittar jag meningen med livet? Hur ska jag kunna acceptera att oacceptabla händelser har drabbat mig? Hur kan jag skaka av mig det gamla och gå vidare?

Upplägget och syftet med workshopen

Tänker/ältar du för mycket? Vill du lära dig hur man får tyst på de irrande tankarna?

Har du smärtsamma minnen? Vill du bli av med smärtan?

Är du orolig för framtiden? Vill du leva mer i nuet?

Gör du fel saker – fastän du vet att det inte är rätt för dig, och kanske till och med ohälsosamt? Vill du sluta använda destruktiva mönster och beteenden?

Överreagerar du ofta – och går i försvar, flykt, attack, drama eller in i en offerroll? Vill du ha slut på överreaktioner?

Kämpar du mot ett krig som inte kan vinnas? Oftast pågår ju de värsta krigen inom oss själva. Vill du sluta fred och få ro?

Har du ont i kroppen? Vill du lära dig en fantastisk smärtlindringsmetod?

Känner du dig inte lycklig? Vill du veta vad lycka är just för dig?

Kanske har du också jobbat mycket med dig själv, med ditt inre – eller ingenting alls. Oavsett – ta plats i gruppen och dra nytta av gruppdynamiken som uppstår när vi tillsammans jobbar oss framåt! Detta är en självhjälpskurs i ”livskunskap och knackning” vars syfte är att var och en ska lära sig att hjälpa sig själv – att hitta sin inre vardagsstyrka – ett slags ”mentalt gym”. Så häng på!

 

Tid, plats, fika, kostnad

Vi är i min lägenhet på Luktärtsgatan 8A, vån 2, i Mölndal. Kl 19.00 – 21.00.

Busshållplats: Katrinebergsgatan, en hållplats söder om Mölndals bro/centrum.

Parkeringsplatser finns det gott om runt omkring, ca 4-5 kr/timma.

Jag bjuder på fika med tilltugg. Gluten- mjölk- och sockerfritt.

Kurstillfället kostar 175 kronor.

 

Vägbeskrivning – klicka HÄR.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *