Min inre resa

I mitt medvetna uppvaknande har Eckhart Tolle spelat en mycket stor roll.

Jag har lusläst ett antal av hans böcker – och fått många aha-upplevelser, som träffat mig – rakt in i själ och hjärta. Det blev också min räddning – tillbaka till livet.

Tolle skriver bland annat att hans medvetna uppvaknande började med att han förnam sin inre dialog – och om det är en dialog – vem/vilka är det då som diskuterar? Är jag fler än en inuti mig ? Och det är precis samma fråga som jag själv ställt mig, under lång tid. Så när jag läser det Tolle skrivit, som jag själv har känt och tänkt länge, då förstod jag att ”här är ju svaret”!

Nedan kommer jag att själv ”tycka till” samt citera några av Tolles texter. Kanske de också kan hjälpa dig? Det skulle göra mig oerhört glad och tacksam om så vore fallet. Välkommen in i min resa, som kan bli din.