Klienter berättar

KLIENTER BERÄTTAR

Starkare och med riktning i livet tack vare Rose-Marie, Rose-Maries förmåga att ställa öppna och raka frågor och därigenom spegla mig själv och mina olika val är unikt bra. Jag har mött många coacher under åren och Rose-Maries livserfarenhet, utbildning och kärleksfulla sätt gör att jag blir klar, mottaglig, öppen och tydlig i mina egna tankar om vad som är nästa möjliga steg för mig själv just nu. Efter tre månaders coachning genom flera olika svåra livsval har jag fått kärleks- och betydelsefull coachning och vägledning vilket hjälpt mig på flera sätt att nå mig själv, landa och komma vidare med energi och livsglädje.

Christian, ingenjör, 46 år, Göteborg

2019-09-01:  Har varit på Tapping hos Rose-Marie. Jag är fylld av förundran, glädje och tacksamhet. TACK!

Alice, Syd-Koster

2019-09-01:  Efter bara EN enda konsultation ( (för en månad sedan) med Rose-Marie så upplever jag att livet går mycket lättare, jag spelar musik, läser, stickar och är helt tillfreds med att vara själv – innan kände jag mig så ensam. Och samtidigt är det något nytt som sprudlar inuti, och jag känner att jag är redo för att möta en ny livskamrat. Jag bad Rose-Marie om en konsultation för att se om denna metod skulle kunna göra något åt ensamheten och ångesten som så ofta kom över mig. Under livet har jag stöttat alla andra före mig själv. Kände ofta känslor av maktlöshet och frustration. Under konsultationen fick jag lära mig att tillåta mig själv att sörja, och att sätta ord på känslor som bottnade i gamla händelser, ända från barndomen, jag kunde plötsligt se mig själv och allt som hänt, så klart och tydligt. Men att det skulle ta över 60 år innan jag fick jag hjälp!? Du som läser detta – tveka inte – det finns hjälp att få – kontakta Rose-Marie.

Kari, Strömstad

2018-04-23:  Jag kan starkt rekommendera Rose-Marie och TFT metoden som har hjälpt mig otroligt mycket med min ångest, flygrädsla och mörkrädsla.
Hon har gett mig bra verktyg och knackningar att använda hemma när min ångest kommer och lärt mig hur jag ska ta mig igenom den utan att få panik.
Tack Rose-Marie för all din hjälp och jag hoppas att fler människor vågar söka hjälp och att dom då vänder sig till dig, då du är fantastisk.

Monica Barbosa

2018-01-21: Jag inte bara tyckte om det, jag älskade det. Genom en underbar vägledning, gick vi genom mina två stora trauman, sorg kom och gick i omgångar. Min man märkte skillnad efter ett par dagar, hans kommentar ”du är så lugn och harmonisk, sover som ett barn mot innan, fläckvisa timmar under natten”
Rekommenderar detta till alla som har en själslig låsning inom sig.
Även idag, när någon obehaglig känsla kommer över mig, rabblar jag mantrat inom mig, allt släpper inom någon sekund/minut.
Verkligen ”let it go” effekt..

  Riika Riswall

2017-11-06: Gårdagen var minst sagt intensivt i systemet och ändå känner jag. Allt blev som det skulle och när det skulle . Idag är ett lugn som jag saknat i hela systemet.

Tack fina Marguerite Rose-Marie Larsson för Tappingen EFT/TFT på fm där jag på så många sätt förlöstes på nytt och kan nu lägga händelser ur barndomen bakom mig som på så många sätt påverkat mig o livet, mer än jag anade innan sessionen.
Jag har väl alltid vetat till en viss punkt men att kunna gå tillbaka ännu längre och kläcka kärnan i just det är guld värt. Det frigjorde både mycket tankar / minnen ( inga dåliga ) mycket medvetenhet som jag verkligen saknat genom många stunder. Så jag kommer garanterat återkomma när jag upptäcker motstånd i kroppen och vill verkligen rekommendera Marguerite Rose-Marie för detta då hon så lugnt / metodiskt och säkert för en dit man ska och knackningarna ÄR väldigt effektiva och förlösande och tårar anar jag kommer alltid oavsett hur mycket man tror man kapslat in saker i livet.
Så för er som överväger det och finner det spännande och känner behovet så rekommenderar jag verkligen just Marguerite Rose-Marie.
Oavsett det gäller gamla trauman/ motstånd i något eller rent välmående, så kommer verkligen Marguerite Rose-Marie kunna se och hjälpa lösa det, .

Önskar er alla underbara upplevelser med allt vad det innebär.
Ni lär bli lika tacksamma som jag att ni gjorde det.

Kram Thea

   Thea Riesle Olsson

2017-11-02: Ojojojoj… har precis varit med om en väldigt omtumlande tapping, som Marguerite Rose-Marie Larsson gav till mig. Omtumlande för att det var så starkt… sorg, oro och rädslor, som kom upp till ytan och jag kunde faktiskt med lätthet, släppa på dem, med hjälp av hennes kärleksfulla och trygga guidning… den där klumpen i magen och bröstet, som är borta, så skönt!
sitter och ler lite över hur fantastiskt befriande det var… jag kan andas!!   Tack Marguerite Rose-Marie Larsson, känner mig många ”kilo” lättare…
❤️❤️❤️

     Diane Bengtsson

2017-11-01: Fick en mycket bra och kraftfull behandling via smidig telefonkonsultation. Där Rose-Marie Larsson guidade mig proffsigt i mental visualisering som gav mig bilder och tankesätt för att bli av med min energilöshet och trötthet. Jag fick verktyg att göra egenbehandling fortsättningsvis med uppföljning. Tack!

     Åsa Bergman

2017-11-01: Jag har precis fått en underbar tapping där Marguerite Rose-Marie Larsson, som med sin enorma kunskap lossat min 3 kg tunga och kyliga tryck på magen full med rädsla som jag burit på jättelänge. Det kom även fram mer blockeringar som lossade och jag känner mig som en ny människa! Hon lärde mig även mycket om livet, barn och förhållande och hon kom verkligen in på djupet, och hon målade upp klara bilder så man förstod. Vi knackade på olika punkter och känslan blev så mycket bättre, och man har även användning av detta efteråt då man får lära sig själv och vara delaktig med hur och var var man löser upp dessa blockeringar. Jag rekommenderar starkt att göra tapping för jag känner att jag har en mycket bättre livssituation att gå vidare med efter att ha lossat detta. Det var fantastiskt 🙏 Det kom faktiskt lite tårar även om det inte hördes på telefon.

Tack Marguerite Rose-Marie för din tid – jag behövde det ❤

 Karin Westerberg

2017-10-27: Idag var en ”dålig dag” för mig… Vaknade och ville bara fortsätta sova… såå trött… Då plötsligt får jag PM från Marguerite Rose-Marie Larsson. Hon undrade om jag hade tid att ta emot en sessionen av EFT-TFT-knacka dig fri-sessionen, som vi överenskommits om. Jag tänkte att orkar jag detta, men sen bad mig Rose-Marie att prova…
Vi pratade i säkert en halvtimme och sakteliga lotsade hon mig igenom mitt mörker. Jag kände hur molnen skingrades och jag fick tillbaka min tillit och styrka att kunna se framåt och ett lugn som jag inte känt på länge. Bara att höra hennes röst gav mig tillförsikt.
Tack Rose-Marie för att du hörde mitt ”rop på hjälp” och hörde av dig just idag. Jag rekommenderar dig varmt! ❤️

    Jill Wigardt

2017-10-21: Idag fick jag en fantastisk stund med Rose-Marie Larsson och genom tankefältterapi/knackningar lotsades jag tillbaka till 1968 då jag var 8 år. Efter vårt samtal med mycket tårar, rysningar och värme känner jag mig lugn, harmonisk o befriad. Kan varmt rekommendera alla ett samtal med denna behagliga och underbara kvinna💖

Tina Alsonius profilbild Tina Alsonius

2017-08-28: Rose-Marie Larsson är oerhört kompetent, och har hjälpt mig på djupet. Hon är enträgen, ger sig inte – och kommer åt ”kärnan”. Hon har förutom oerhörda kunskaper inom EFT/TFT också värdefulla kunskaper inom områdena personlig utveckling och komplementär medicin (näringslära och kosttillskott). Rekommenderar Rose-Marie varmt.

Lizette Dahlin, NLP-trainer/coachLizette Dahlins foto.

2017-07-03: Tusen tack för idag Marguerite Rose-Marie Larsson! Din empati och medkänsla är fantastisk. Så glad att du gav mig chansen att se mig själv! 💓

  Helena Wingård

2017-06-27: Känns som jag vaknat upp igen efter att ha gått sovande genom livet bra länge.  Tack för en underbar behandling idag och jag kan varmt rekommendera andra att testa.
Det öppnades många stängda dörrar till det förflutna som dränerat mig på glädje, energier och livslust. Processen fortsätter fortfarande o jag känner hur nya ljusa energier fyller min kropp och mitt sinne❤️
Gillade ditt sätt att arbeta och din uppmärksamhet i det jag inte sa när jag känslomässigt försökte fly. Hur gamla invanda mönster och beteende löstes upp i ljusets energier.
Tack från djupet av mitt hjärta❤️❤️❤️

Annelie Borg Annelie Borgs profilbild

2016-12-20: Tack för en fantastisk träff med knackning och positiv energi Att få känna hur det negativa knackas iväg och lämnar en varm glad känsla är magiskt Tack igen för att du finns där o stöttar och knackar Även om vi inte alltid träffas irl så finns du ju där genom telefon, sms och mail Varma kramar

Agneta Magnusson Brolin Agneta Magnusson Brolins foto.

2010 — 2016 förverkligade jag andra delar i mitt liv, och genomgick en stor personlig utveckling. I mitten av mig själv fann jag hur oerhört viktig tappingen är för mig – och denna insikt ledde mig åter till knackandet  – att hjälpa mig själv och andra med den mest fantastiska av tekniker.

2010-02-19: Jag rekommenderar alla att prova på TFT-Tankefältterapi hos Rose-Marie Larsson. Jag arbetar med mig själv som redskap i mitt yrke som Fristående Hudvårdskonsult och Sales Director, vilket innebär att det är viktigt att jag är i balans för att kunna fokusera på rätt uppgifter. Det jag har fått hjälp med är att släppa på det som håller mig tillbaka för att kunna prestera på max, med en enkel och funktionell metod som jag när som helst kan ta till och ”stämma” upp mitt redskap med, så har jag betydligt lättare för att göra mer och må bättre. Jag har rekommenderat mitt team och min omgivning i övrigt att ge sig själv det här oavsett vad de arbetar med, det hjälper dig att komma i balans.

Susanne Åbonde, Egen företagare

2009-03-18: Jag kom i kontakt med TFT-Tankefältterapi p.g.a att min son har Dyslexi. Blev rekommenderad av en god vän om att denna metod skulle kunna hjälpa. Min son har fått bara 3 st behandlingar och har faktiskt blivit hjälpt utav det här. Även i skolan har man märkt förbättringen.  Framförallt så tycker min son inte längre att han är dålig på allt. Han har fått sin självkänsla tillbaka. Han läser mycket bättre och kan också koncentrera sig bättre än tidigare. Vad det gäller mig själv så har jag bara fått konsultation en enda gång, men har även varit med i en grupputbildning.  Har, tack vare hjälp från Rose-Marie, fått reda på vad det är som gör att jag ibland mår dåligt och vad som hindrar mig i min fortsatta utveckling. Jag tycker att jag kan fokusera mycket bättre, har fått en annan attityd och jag känner mig supersäker i det jag gör. Känner också att jag tänker på ett annat sätt…. både mot mig själv och i mitt ledarskap till andra.

Har rekommenderat många kollegor/kvinnor till denna behandlingsmetod….. och den är verkligen så fantastiskt då man verkligen ser att det har hjälpt.

Stort tack för allt…….

Petronella Larsson, Egen företagare

2009: Rekommenderar starkt denna metod! Känner mig mer kreativ och effektiv i mitt arbete. Orkar ta mig an mitt arbete på ett helt annat sätt, initiativförmågan har ökat betydligt och dessutom är arbetsglädjen större. Flera av mina kollegor har påpekat att det syns att jag mår bra.

Agnetha Lundahl, Inköpare, AB Lundgrens Sverige