Kursdeltagare berättar

Referenser från kursdeltagare

 

Kursdeltagare 2010-11-13 tyckte om steg 1 – grundutbildning i egenhjälp ”Det här var en bra dag. Det kom upp mycket mer aha-upplevelser än jag hade förväntat mig.”

”Kursen var otroligt givande och jag känner lugn. Nu kommer jag gå glad härifrån. Roligt att träffa nya människor. Ett stort tack.”

”Trevlig kurs med goa deltagare. Rose-Marie är gullig, glad och duktig i att lära ut. Mysigt välkomnande med frallor, pålägg och dryck. Jag sprider gärna information om Emente vidare. Trevlig och lämplig bordsplacering. Mycket bra övningar. Fick väldigt intressanta lärdomar och insikter om mig själv genom denna kurs.”

”Givande och inspirerande. ”

”Det var bra hela kursdagen, lärorikt och helande för mig. Rose-Marie fick mig att vakna upp och tänka – och älska mig själv. Bra, men tiden gick för fort.”

”Nu har jag fått förhoppningar om att det går att ändra på negativa saker till positiva, och det finns också hopp för mina barn – eftersom jag föregår med gott exempel. Mycket information, som lärdes ut bra av Rose-Marie, som var mycket trevlig.

 

 

Kursdeltagare 2010-09-25 tyckte om steg 1 – grundutbildning i egenhjälp

”Bra och trevlig kurs. Kompetenta lärare. Det ska bli spännande att komma tillbaka till steg 2”.

”Det har varit en underbar dag. Jag vet inte i ärlighetens namn vad som möjligtvis kunde varit bättre. Bra med många praktiska övningar. Jag kommer tillbaka.”

”Trevligt och glatt bemötande. Lugn och behaglig takt i informationen och undervisningen. ”

”Tusen tack, det har varit en kanonkurs. Fina lokaler och spännande människor på kursen. Ni förmedlade kunskapen på ett lättförståeligt sätt.”

”Jag är nöjd med kursen i sin helhet. Fin kombination mellan teori och övningar. Detta är en metod jag tror på! Kan kombinera den med NLP, som jag jobbar med idag. Fantastiska verktyg.”

”Jag har fått ut mycket av denna kursdag. Tack för en fin och lärorik kurs. Glädjer mig åt att få komma på steg 2.”

”Jag är mycket nöjd med dagen. Tyckar att jag lyckats ha bra fokus. Ni kan framföra kunskapen på ett lättfattligt och positivt sätt. Känns mycket bra med er erfarenhet och kunskap. Jag har också fått bekräftelse på att jag har bra och mycket kunskap inom orådet. Jag ser fram emot steg 2.”

”Givande dag, har lärt mig mycket och vill gå vidare.”

”Emente känns tryggt. Känner att energierna kommer i balans. Bra redskap att ta till och använda i behandlingssyfte. Ni är mycket duktiga och sprider glädje, och det är enkelt och naturligt när ni guidar oss.”

 

 

Kursdeltagare 2010-10-23 tyckte om steg 2 – fördjupningskurs i egenhjälp

”Bra utbildning, bra med bordsplacering, bra med fördelning av grupper av kursledarna vid övningar, bra med tidshållning, bra service vid lunchen.”

”En mycket bra dag/kurs med många bra övningar. Tänkvärt hur dina egna tankar påverkar dig negativt/positivt. Bra sittning.”

”Mycket lärorikt! Tack för en bra kurs.”

”En givande och inspirerande kurs med bra växling mellan teori och övningar.”

”Bra lärare och kompendium.”
Kursdeltagare 2010-11-17–19 sa om steg 3 – terapeutkunskaper i Emente

”Jag är helnöjd med utbildningen. Jag har inga vinklingar… kanske…nä! Det har varit underbart! TACK!”

”Bra kurs. Bra kursledare. Kursen gick väldigt bra tack vare era personligheter.”

”Fick stort utbyte av kursen, speciellt dag 2 då vi fick göra egna behandlingar och observera andras behandlingar. Detta gjorde teorin mer tydlig och jag känner mig tryggare i förhållande till att våga prova vidare på egen hand. Ser fram emot nästa steg då jag ska certifieras till Emente terapeut.”

”Det har varit en bra kurs. Positivt med observatörer. Kände mig väldigt nöjd med att ni hela tiden fanns där för att hjälpa till om behov skulle uppkomma.”

”Trevligt, trivsamt, öppenhjärtligt, bra upplägg, lagom med fika-/matraster. Mycket information som känns viktigt att framöver plugga på och träna att behandla, behandla, behandla. Bra med era gruppindelningar.”

”Metoden gör att mycket känslor berörs. Vad ska man säga nu? Både att vara terapeut och betraktare gav mycket och eftersnack.”