Uttalanden efter EFT-TFT

Knäsmärtor: Mitt onda knä som hindrade mig från att gå i trappor och som smärtade så fort jag skulle resa mig är bra nu.Efter bara några behandlingar var två års besvär borta.

Fobi, flygskräck: Tidigare var jag tvungen att äta lugnande medicin  inför en flygresa men mådde dåligt i alla fall. Nu, efter EFT/TFT-behandlingen, känner jag inte obehag när jag flyger.Även svår turbulens går bra.

Fobi, ormskräck: Jag var paniskt rädd för ormar, fast jag aldrig varit angripen av någon och fast jag intellektuellt sett visste till 100% att det handlade om en irrationell rädsla. All ormskräck försvann efter EFT/TFT-behandlingen.

Fobi, scenskräck: Var skräckslagen bara genom att tänka på att  behöva stå inför fler än tre personer och tala. Denna rädsla var större för mig än tanken på att dö. Tack vara EFT/TFT vågar jag nu tala inför andra, utan att varken skaka, rodna eller stamma.

Huvudvärk: Efter några minuters behandling med EFT/TFT var den dundrande huvudvärken borta. Om den kommer tillbaka vet jag hur jag ska behandla mig själv med EFT/TFT.

Stress: Efter att ha börjat ett nytt jobb var känslan av otillräcklighet enorm och utmattningen kom en kort tid efter att jag tillträtt tjänsten. Efter behandling med EFT/TFT sjönk stressnivån kraftigt. De få gånger jag känner obehag använder jag EFT/TFT på mig själv.

Prestationsångest: Jag har ett krävande arbete på en hög position och kände att jobbet (och jag själv) krävde mer av mig än jag kunde klara av. Blev stressad, fick tryck över bröstet, huvudvärk och ont i magen. Hittade mitt ”gamla glada och kreativa jag” under EFT/TFT-behandlingarna.

Förlamande ångest: Att EFT/TFT kunde hjälpa mig efter 15 års besvär hade jag knappt vågat tro. Nu äter jag ingen medicin längre och sover lugnt på nätterna.

Sömnproblem: Det var omöjligt att somna på kvällarna. Jag låg vaken timma efter timma och grubblade över ”allt”. Även småproblem tedde sig stora och min oro bara växte och växte. Efter EFT/TFT-behandlingarna somnar jag nu fortare och är mycket lugnare.

Ensamhet och utanförskap: Jag kände mig ensam och utanför redan som barn, och tonårstiden var hemsk. Utanförskapskänslan följde med mig in i vuxenlivet, och jag kände att jag aldrig passade in riktigt, eller kunde njuta av livet fullt ut. Tack vare EFT/TFT ter sig livet ljusare och det är numera roligt att hitta på saker och träffa människor.