Livs-Energi

Kväv inte din livs-energi. Erkänn att det är så mycket mer du vill uppleva, uttrycka och glädjas åt. Bort med begränsningar och tillbakahållanden!

Hur skulle ditt liv se ut om du släppte dig fri och gjorde det du kände för?

Hur skulle ditt liv vara om du sa det du känner och tycker?

Livet kan ibland kännas otroligt påfrestande – med alla måsten och krav. Massor av känslor och tankar som vill ta plats. Ibland känns det som att man vill krypa in under en sten och gömma sig – tills det inte känns lika jobbigt längre.

Känner du dig nedtyngd – och vet inte hur du ska hantera situationen?

Se på det du har i din ryggsäck, på det du bär på som verkar jobbigt och påfrestande. Våga släppa det som inte längre har någon positiv inverkan på dig och ditt liv. Skippa gamla beteendemönster! Släpp taget nu! Du behöver inte alls vänja dig vid att vara van vid att bära på tunga saker.

Vi behöver inte vara rädda för att inte duga, eller förställa oss för att passa in. Vi behöver inte behaga andra för att älskas eller accepteras.

Var den DU är. Ta ansvar för hela upplevelsen av dig själv. Våga agera istället för att reagera.

Det du tar fram i ljuset och erkänner, förlorar sin kraft över dig och kan inte påverka dig negativt från det undermedvetna. Det du tar fram i ljuset kan du släppa taget om och och läka. Ha tillit till dig själv och din styrka – till livet. Du behöver inte ha någon annan som tar hand om dig. Du behöver bara ”vara” – säga ja till livet, som är kantat med både glädje och sorg, medvind och motvind.

Följ dina känslor och livsimpulser! Våga vara vad och vem du vill.