Orsaken till stress

Mina tankar om denna bild och dess innehåll: … Om jag inte vill vara HÄR, då har jag ju bestämt mig för att nuet är ”fel”, dvs den överensstämmer inte med min ”inre sanning” om hur JAG (mitt EGO) tycker att det ska vara. Jag tror att det framför allt handlar om att jag successivt tappat bort närheten till mig själv och att mina förhållningssätt, gamla mönster och beteenden har ”fastnat” – som ett kugghjul som har låst sig – och varför det har gjort det, och vad man gör åt det – det är en fråga ibland stor som en ocean – själv har jag valt energiterapier i kombination med självinsikt (a la Tolle) och förändrad kosthållning (inget gluten, homogeniserade mjölkprodukter, fläskkött eller socker).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *