10 sätt att höja sin energi

Alla dina tankar och känslor är energi, och energi är vibrationer. Lär dig att höja dessa Vibrationer och se hur ditt liv förändras dramatiskt.

1  Hitta något vackert och uppskatta det. Skönhet är överallt omkring oss, från morgondaggen till nattens stjärnor och allt däremellan. De flesta går genom livet utan att lägga märke till allt det vackra som finns runt omkring dem, och ja det är överallt, så ta dig tid att lägga märke till dem och uppskattar dem när du ser dem. Oavsett om det är doften av en blomma eller regndroppsringar på vattenpölar, uppskatta skönheten som livet har att erbjuda.

2  Gör en lista över allt som du är tacksam för. Att göra en tacksamhetslista skiftar dina vibrationer från att fokusera på vad du inte behöver – det som du redan har rikligt i ditt liv. Det finns mer att vara tacksam för än du kan föreställa dig. Du kan börja med ”jag är vid liv!” Och expandera därifrån. Tacksamhet är attityden.

3  Meditera. Sitt i en bekväm ställning, blunda och andas in och ut. Alltför ofta  rusar vi genom våra dagar med en spridd hjärna som lämnar oss i ett tillstånd av ångest och stress. Då hjälper meditation för att lugna vår ande ner och sätta oss i en lugn sinnesstämning. 10 minuters meditation om dagen kan förändra ditt liv för alltid.

4  Gör något för någon annan. Att ge till någon annan skiftar ditt tänkande från ”Jag har inte tillräckligt, för att jag har mer än nog att ge till andra.” Överflöd är en hög vibration.

5  Sluta klaga och skvallra. Klaga och skvaller sätter dig i en mycket låg vibration. Fråga dig själv: ”Ger det jag talar om mig mer av det jag vill ha?” Om inte så sluta klaga och börja hitta sätt att glädjas.

6  Rör dig. Motionera. Bli aktiv. Vibration kräver rörelse, ju mer du rör desto större vibrationer flytta. Så Get Active! Dansa! Desto gladare du känner dig, desto mer kommer du att måla upp glada upplevelser för dig själv eftersom du agerar på en annan frekvens.

7  Inse att du har mer kontroll över ditt liv än du trodde. Du är inte ett offer för omständigheterna, dåtiden, familjeuppfostran, trauma, eller något annat. Du kan förändra ditt liv på ett ögonblick. Bara att inse detta. I många visdomstraditioner kallas detta ”helhetsansvar.” Ingen är ansvarig för hur du känner dig just nu men det är du. Det är inte en förbannelse. Det är en välsignelse eftersom det ger dig din makt tillbaka.

8  Andas. Bara sitta och försöka göra din andning längre, fylligare och mer avslappnad. Det har en direkt inverkan på ditt nervsystem och hjälper till att lugna ner dig. En lugn vibration är en hög vibration.

9  Gör något du är rädd för. Rädslan håller oss tillbaka från att vara i ett tillstånd av kärlek och lycka, och inför dessa rädslor öppnar du upp till en större värld av möjligheter. Rädd för höjder? Gå skydiving. Rädd för att tala inför publik – gör då det. Du börjar inse din rädsla var värre då det verkliga problemet, och en känsla av lättnad kommer att skölja över dig.

10  Ha en meningsfull konversation med en vän i stället för att skvallra eller klaga, prata om dina idéer. Vad har du planerat för dig själv? Vad tycker du är meningen med livet? Är vi andliga varelser som har en mänsklig upplevelse? Att tala om dessa saker med någon som hjälper till att höja dina vibrationer genom att tänka stort. Om du inte har någon att prata med om sådana här saker med, så finns en gemenskap av högre sinnade personer här. Lämna en kommentar nedanför och låt oss chatta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *